Pennun varaajalle / ostajalle

Pennut myydään koteihin, jossa koira pääsee päivittäin lenkille ja muihin harrastuksiin; eikä joudu pelkästään häkki tai sisäkoiraksi. Koiran pitää saada olla perheenjäsen ja mukana isäntäväen touhuissa. Lisäksi on hyvä jos pennun ostajalla on kokemusta koirista. Tavoitteena on että jokaisesta pentueesta lähtisi muutama myös näyttelyistä kiinnostuneille.

 

 

Ensimmäinen viikot rauhoitetaan kyläilijöiltä, jotta emo saa rauhassa hoitaa pienokaisia eikä tule turhaa stressiäsmile5 viikon iässä pennut käyvät eläinlääkärin tarkastuksessa ja sitten pentuja onkin hyvä tulla jo katsomaan.

Kuudennella viikolla pennuista näkee jo jonkin verran luonteenpiirteitä ja mahdolliset näyttelytoimintaan sopivat pennut ja kasvattaja valitsee mikä pentu menee mihinkin kotiin.

 

Ostajan halutessa maksan Lappalaiskoirat jäsenyyden vuodeksi. Lappalaiskoirat sivustolla paljon hyvää tietoa rodusta, kannattaa käydä lukemassa.

 

Pennun varausmaksun olen pyytänyt, kun pentu on n. kuukauden ikäinen. (Varausmaksun suuruus 200€). Varausmaksua ei palauteta, jos pennun varaus peruuntuu pennun varaajan puolelta. Jos varaus peruuntuu kasvattajan toimesta, varausmaksu palautetaan.